El 6 de juliol Ferran Savall en directe a la Biblioteca

Comparteix

Fotografia: Laura Romero

El guitarrista, cantant autodidacta i explorador de músiques del món Ferran Savall estarà amb nosaltres el dimecres 6 de juliol a les 20.30h. Presentarà al pati de la Biblioteca l’essència del seu darrer projecte artístic, Impro, una selecció de noves instantànies musicals “en constant canvi i moviment, com ho és la vida i l’univers (…) un tros de vida impulsada per les ganes de jugar, crear, descobrir i compartir”.

Un concert íntim i en acústic al Pati de la Biblioteca de Tona on les melodies traçades al vol de Ferran Savall i improvisades a partir de seqüències harmòniques amb la guitarra s’intercalaran amb peces del cançoner tradicional català.

El moment present en joc amb la tradició, l’artifici humà al costat de la més pura naturalesa i intuïció sonora, talment com cercava l’arquitectura modernista, les músiques de Ferran Savall tenen un què de natural, d’arrelat a la terra i d’inèdit que es combina amb una ferotge modernitat.

Un concert que convida a recollir-se en un vespre d’estiu i deixar-se acariciar per la bellesa i la tendresa de les músiques de Ferran Savall.

Us deixem amb un tema en acústic de Ferran Savall, i amb la interpretació de Va com va, d’Ovidi Montllor, amb Toni Xuclà a la guitarra.També et pot interessar