Dona’t d’alta al llistat de Whatsapp o Telegram de la Biblioteca i guanya dues entrades per a veure a Coloma Bertran

Comparteix

El divendres 2 de desembre a les 20.30 h, la violinista Coloma Bertran posarà fi a la programació del 2022 de la Sala La Canal, presentant el seu darrer treball en solitari, Principis (Segell Microscopi, 2022).

Des de la Biblioteca, i gràcies al suport de l’Ajuntament, et convidem a viure aquest concert. Dona’t d’alta al llistat de Whatsapp o Telegram de la Biblioteca i guanya dues entrades, per assistir a la presentació de Principis, un àlbum sensible i preciós, on conflueixen jazz, músiques del món i música d’arrel, la disciplina clàssica i l’avantguarda.

Entre totes les inscrites, sortejarem dues entrades. Podreu participar fins al 27 de novembre inclòs. El 28 de novembre donarem a conèixer a la guanyadora/r, que podrà passar a recollir-les.

No perdis l’oportunitat d’escoltar en directe les composicions de Coloma Bertran, així com el tema del guitarrista Quim Abramo i una adaptació molt personal de la cèlebre “My favorite things” de Richard Rodgers i Oscar Hammerstein. Sigui, participant en el sorteig o adquirint la teva entrada a la Sala La Canal.

Coloma Bertran

Violinista i compositora d’esperit eclèctic. Formada i llicenciada en Interpretació de violí clàssic i contemporani a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC, Barcelona, 2008) en un entorn estimulant que va despertar la seva curiositat i les seves inquietuds artístiques. Buscant ampliar el seu panorama musical, es trasllada a Paris per estudiar violí jazz al Centre des Musiques Didier Lockwood on es gradua en Jazz et musiques improvisées (2012).

És a França on descobreix la seva passió pel jazz i altres músiques improvisades i on crea les seves primeres composicions, fortament inspirades en la figura de qui va ser el seu mestre, el prestigiós violinista de jazz Didier Lockwood.

El 2020 Coloma Bertran debuta en solitari amb “Nocturns i diamants” (Segell Microscopi, 2020) després de col·laborar en projectes musicals molt diversos com ara Càntut – Belda & Sanjosex, Les Violines, Guillem Roma, Elena Gadel, Sabor de Gràcia, Obeses i Fundación Tony Manero, entre d’altres.

Ja consagrada a l’escena catalana, Coloma Bertran presenta ara “Principis” (Segell Microscopi 2022) una proposta a quartet de jazz amb influències multiculturals en la que s’acompanya de músics de dilatada trajectòria.

​Al llarg de la seva trajectòria ha rebut diversos reconeixements i ha estat becada en diverses ocasions: el 2022 és seleccionada per CatalanArts per participar en el programa internacional Global Music Match 2022 amb el projecte Coloma Bertran Quartet, el 2020 dos dels seus poemes musicats al disc “Nocturns i diamants” són seleccionats per Lluís Llach pel Certamen Terra i Cultura, el 2016 rep la Beca per a la creació de la Fundació Sgae, el 2017 reben el Premi Enderrock de la crítica a millor disc Folk amb el projecte Càntut de Belda & Sanjosex, el 2015 rep la Beca per a l’ampliació d’estudis internacionals de la Fundació Sgae.


També et pot interessar