Dóna la nota, concerts per a públic familiar dins l’Hospital Sant Joan de Déu

Comparteix

Aprofitant que el divendres 4 d’octubre hi haurà un especial de l’hora del conte, en motiu del dia de la Salut Mental, ens fem ressò de la iniciativa benèfica impulsada per Els Amics de Sant Joan de Déu dedicada al públic infantil i adult. Un cicle de concerts que se celebrarà a l’auditori docent del mateix hospital, durant els mesos d’Octubre i Novembre.

L’objectiu és recaptar fons per a la construcció del Nou Hospital de Dia de Sant Joan de Déu, una unitat assistencial on els nens amb malalties greus poden rebre el tractament que necessiten sense haver de quedar ingressats. Actualment, els nens amb càncer reben gran part del tractament de quimioteràpia en aquesta unitat per ser ingressats el menys temps possible i mantenir el vincle amb el seu entorn familiar. El nou hospital de Dia permetrà doblegar la seva capacitat actual –de 12 a 24 llits- millorar el seu equipament i dotar-ho d’espais més confortables.

La iniciativa, pionera a Europa, se suma a les múltiples activitats solidàries que realitzen Els Amics de Sant Joan de Déu

El preu de les entrades és de 8€ + despeses d’emissió (els menors d’1 any no paguen)
Pots comprar-les des d’aquí.

La programació 

Diumenge, 20 d’octubre, a les 12:00h

Anímic, Refree, Joan Colomo i Za! seran els encarregats de fer ballar a grans i petits alhora que intenten fer reflexionar als nens sobre els diferents tipus d’animals que existeixen i les seves característiques, així com potenciar el seu amor per la naturalesa.

A la Biblioteca trobaràs el disc de:
Tots Sants / Refree. Sinedín, 2012

Dissabte, 26 d’octubre, a les 18h.

Dissabte, 9 de novembre, a les 18h.

Diumenge, 17 de novembre, a les 12h.

A la Biblioteca trobaràs el disc de:
Rolf & Flor = Flor & Rolf / The Pinker Tones. Alba, 2012
The Million colour revolution / The Pinker Tones. Pinkerland, 2005

The Pinker Tones presenten en directe el seu llibre/CD “Rolf & Flor”, que trobaràs a la Biblioteca, en un espectacle acústic per a tota la família on ens expliquen la història de Rolf i Flor. Rolf és un nen mitjà alemany resident a Barcelona; Flor és una nena amb arrels llatines, que viu a Nova York. Ell porta unes ulleres enormes, ella uns de grans aparells en les dents. Els dos són les “bestioles rares” de la seva classe, però entenen que aquesta diferència els fa especials i això els ajuda a no tenir por de la fantasia i els empeny a veure el món com un lloc ple de coses diferents i encantadores.

Diumenge, 24 de novembre, a les 12h.

També et pot interessar