Diem adéu a Antònia Font amb un somriure a la cara

Comparteix

Així es com el grup mallorquí s’acomiada de nosaltres, dient-nos adéu amb un somriure a la cara i convidant-nos a una darrera cita, el proper 27 de desembre al Teatre Principal de Palma.

Després de disset anys i vuit àlbums, Antònia Font posen punt i final a la seva trajectòria. Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Pau Debon (guitarra i veu), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria) coincideixen en que el seu darrer àlbum, Vostè és aquí (Robot Innocent, 2012), culmina la seva proposta artística i és un digne epitafi per una carrera que no encaixaria un pas enrere. 

En actiu des de 1997, Antònia Font han publicat vuit discs –nou, si comptem el directe Pareix talment una foto (2008)- que, a més de rebre una gran acollida per part de la crítica i el públic, els han fet mereixedors de reconeixements que inclouen el Premio de la Música 2008 al Mejor Álbum de Pop per Coser i Cantar (2007), el Premi Nacional de Cultura (Música) de la Generalitat de Catalunya (2008), dos Premis Puig-Porret per Alegria (2002) i Lamparetes (2011) i un Premi Altaveu, entre d’altres. 

Per a saber més


A la Biblioteca trobaràs

Alegria / Antònia Font. Virgin, 2002
Batiscafo Katiuscas / Antònia Font. Discmedi, 2005
Lamparetes / Antònia Font. DiscMedi, 2011
Vostè és aquí / Antònia Font. Robot Innocent,  2012


També et pot interessar