Despertant el silenci del desert, vine a conèixer l’aventura solidària de l’empresa tonenca Aprentik al Marroc

Comparteix

El 15 de novembre a les 18.30 h estàs convidat a conèixer de primera mà l’experiència i aventura solidària de l’empresa Aprentik pels paratges més bells del Marroc (VW Golf Challenge). A la Biblioteca podràs ser testimoni de les vivències de tres anys de participació en un Raid solidari pels racons més inhòspits del país dels contrastos i colors, fent entrega d’equipament escolar i vestimenta a infants i joves i desenvolupant tallers de robòtica educativa a les escoles. 

Una experiència que s’ha transformat en el conte Tres Danis, escrit per Joan Roca, que elabora una història sobre els orígens d’aquest Raid i ens acosta a la vida, a la senzillesa, a la humilitat i a l’agraïment de persones anònimes del Sàhara.

L’acte consistirà amb la presentació del conte Tres Danis, de l’escriptor i professor de llengua i literatura catalanes a l’escola Vedruna de Tona, Joan Roca i Casals, i  el taller Un granet de sorra solidari que s’estrena en primícia i que aviat arribarà a les escoles de Catalunya.

Aprentik és una empresa tonenca que a través de la Robòtica Educativa d’Ausatel treballa l’educació, potencia habilitats i facilita l’aprenentatge amb la construcció de robots.

També et pot interessar