Descobreix pautes per aproximar la lectura, dels 0 als 3 anys, l’inici del camí lector

Comparteix

El pròxim 18 d’abril a les 15.30 h, a la Biblioteca, us esperem en una activitat adreça a familiars amb infants dels 0 als 3 anys.

Parlarem de lectura, de contes i de primera infància. De com les petites de casa es poden aproximar a la lectura, de les diferents etapes lectores, suggeriments de què llegir a cada una d’elles. Parlarem de tipologia de contes amb exemples i també hi haurà un espai per a explicar històries.

Aquesta activitat s’emmarca en Lletra Menuda, un projecte que creu fermament en la importància de crear ambients de cura afectuosa i sensible amb l’estimulació apropiada, per a crear experiències rellevants en la primera infància, i contribuir a un desenvolupament ple i saludable de les nenes i nens.

Si estàs interessada a saber amb més profunditat, en com fomentar la lectura en aquestes primeres edats, et recomanem la lectura d’un manual, elaborat per la Fundació Alda, una organització que treballa a Paraguai, des de l’any 2003, contribuint a millorar la qualitat educativa i promovent el desenvolupament de les comunitats vulnerables, amb la infància com a epicentre.

També et pot interessar