Desapareguts, nou treball del fotògraf Gervasio Sanchez

Comparteix

Desapareguts, la nova obra del fotògraf Gervasio Sánchez, s’exposarà de l’1 de febrer i fins a l’1 de maig al CCCB de Barcelona.
L’exposició forma part d’un projecte fotogràfic realitzat en deu països en els últims dotze anys, que ens apropa a una de les preocupacions de l’autor, els desapareguts. En aquesta ocasió es centra en els casos succeïts, a països com Xile, Argentina, Perú, Colòmbia, El Salvador, Guatemala, l’Iraq, Cambodja i Bòsnia i Hercegovina entre els anys 1998 i 2010, sigui per conflictes bèlics o repressió. El cas d’Espanya està tractat a manera d’epíleg i d’avançament del que serà un dels seus posteriors treballs que se centrarà exclusivament al territori espanyol.

Gervasio Sànchez

Nascut a Còrdova a l’agost de 1959, es va llicenciar al 1984 en la branca de Periodisme de la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de llavors va treballar com a periodista independent per a diferents diaris i revistes, especialitzant-se en conflictes armats. Resideix a la ciutat de Saragossa des de la dècada dels vuitanta.

Des de 1984 fins a 1992 va cobrir la major part dels conflictes armats d’Amèrica Llatina. Des de 1988 manté una estreta relació amb el diari Heraldo de Aragón. Ha treballat com enviat especial d’aquest diari aragonès tant en la guerra del Golf com en els diferents conflictes armats a l’antiga Iugoslàvia, Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. També col·labora amb la Cadena SER i amb el servei espanyol de la BBC des de 1994, amb el Magazine de La Vanguardia i amb la revista Tiempo des de l’any 2000.

Per a saber més

També et pot interessar