Demana els llibres per telèfon i/o correu electrònic

Comparteix

La Biblioteca continua tancada al públic, però oferim el servei d’informació i el servei de préstec i retorn de documents amb cita prèvia. Pots demanar aquell document que t’interessa per telèfon o mitjans telemàtics, te’l buscarem i concertarem l’hora perquè el puguis recollir. Ens pots trucar al 93 887 13 95, les tardes de dilluns a divendres de 15 h a 20 h. La recollida de documents amb cita prèvia serà de 16 h a 19.30 h.

Ara per ara, no tindràs accés a la col·lecció ni podràs utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Només per a recollir els documents que ens hagis demanat i un cop concretada l’hora de recollida.

Per a la seguretat de tots, és preferible que vinguis amb mascareta.

Et recordem que mentre la biblioteca no ofereix el seu servei habitual, pots retornar els documents que ara tens en préstec deixant-los a la bústia situada a l’entrada principal de l’edifici. Tots els documents que retorneu tindran un període de quarantena de 14 dies, és per això que es pot donar el cas, que algun dels documents en què estigueu interessats no els puguem deixar en préstec fins passat aquest període.


També et pot interessar