De les rialles de Bandarra! a la doble sessió de cinema curt amb perles del Quebec i el Festival Protesta

Comparteix

Si divendres passat vas sentir veus a hores no habituals i rialles era perquè estàvem mirant els curtmetratges un punt bèsties, de Bandarra! gràcies al Dia Més Curt. Aquest divendres no et perdis la doble sessió que t’hem preparat.

A les 21 h les perles del Quebec. Cinema curt provinent del Canadà. Viurem històries sobre la creació cinematògrafica, la mirada de dos nens en una mina, l’aniversari de Bernard, un nen de 10 anys i la relació amb els seus pares, sobre com passen un diumenge famílies pakistaneses, sobre dansa i sobre els minuts finals de la vida de l’heroi de la Segona Guerra Mundial de Winnipeg Andrew Mynarski.

A les 22.30 h els amics del Festival Protesta ens han preparat una retrospectiva de curts guanyadors d’un festival, que va nèixer per potenciar el cinema de crítica social. Tindrem el plaer de veure:

Un lugar mejor (F)
Familia Ayara (D)
Primavera Rosa en el Kremlin (D)
Zero m2 (F)
3 gramos de fe (F)

El Pati de la Biblioteca es converteix durant uns dies en un espai que aposta per les petites històries audiovisuals, per la seva curta durada, no per la seva qualitat narrativa i artística. 

Esperem que ho gaudeixis tant com nosaltres.

També et pot interessar