Folgueroles i la seva primavera cultural, arriba una nova Festa Vedaguer

Comparteix

Del 14 de maig al 10 de juny del 2021, Folgueroles s’omplirà de cultura, amb més d’una trentena d’actes, que van des d’espectacles, conferències, rutes literàries, concerts a actes populars.

Us convidem a veure la seva programació i us animem a participar. D’entre les activitats, destaquen la presentació del nou llibre Primavera, de Jacint Verdaguer, i l’estrena prevista en l’edició 2020, del concert Verdaguer, 175 anys. Un projecte que combina la selecció de música romàntica del s.XIX i XX i la selecció de poemes de Jacint Verdaguer, amb textos i guió de M. Carme Bernal. Una producció de la Fundació Jacint Verdaguer que fa un recorregut per la trajectòria artística i vital de Verdaguer i que comptarà amb la veu de la rapsoda i poeta Blanca-Llum Vidal i les mans al piano de Núria Serrat.

Els actes es podran recuperar a través de les xarxes socials de la Fundació (@fjverdaguer) i en alguns casos seguir-los en directe per Canal Youtube del MUHBA o del Canal de la Fundació Jacint Verdaguer.

La reserva i venda d’entrades es va iniciar el dilluns 10 de maig. Trobareu indicat el sistema de venda i reserva en cadascun dels actes.

També et pot interessar