Creem en família, per la salut mental

Comparteix

El dimarts 4 d’octubre a les 18 h us convidem a la primera activitat de la temporada, destinada a famílies i infants. Creem en família, és una proposta on literatura, art, treballs manuals i joc van agafats de la mà.

Participa en l’activitat, oberta a tothom i gratuïta, i endinsa’t, en aquesta ocasió, en el món de la salut mental. Coneix hàbits i estratègies per a tenir-ne cura de les emocions, de la comunicació i les relacions. A través d’una selecció d’àlbums il·lustrats podrem llegir, parlar, crear i jugar, i compartir una estona en família al voltant de l’autoconeixement d’un mateix i dels altres.

Aquesta primera activitat portada a terme per Mar González, està emmarcada en el Dia mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, lluitar contra l’estigmatització que pateixen les persones afectades i impulsar iniciatives que en millorin l’atenció. Una iniciativa promoguda per la Federació Mundial de la Salut Mental, que va néixer l’any 1992 per equiparar la salut mental amb la salut física.

També et pot interessar