Convertir un petit comerç en un gran negoci online

Comparteix

El proper dijous 19 de febrer a les 19h, a la sala de plens de l’Ajuntament, l’expert en comerç electrònic i màrqueting digital Lluís Serra desvetllarà els secrets per fer d’un petit comerç un gran negoci online, a través de la ponència Si no hi ha evolució … hi haurà revolució i de la seva pròpia experiència, al convertir una petita ferreteria de poble en Bricmania.com.

L’acte està organitzat per Coworking Tona amb la col·laboració de Monmar Comunicació i l’Ajuntament de Tona. És gratuït pero les places són limitades. Per assistir pots sol·licitar la teva inscripció a Coworking Tona a través d’aquest enllaç.

Sobre Lluis Serra

Des de fa cinc anys, Lluís Serra es dedica a la formació i realitza conferències en el camp del màrqueting digital, comerç electrònic, noves tecnologies, lideratge natural i millora personal i professional. És professor en centres i organitzacions com INESDI (Digital Business School), el Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya, Barcelona Activa, Diputació de Barcelona, Cambra de comerç de Barcelona i de Terrassa, etc.

Per a saber més

També et pot interessar