Controles? Exposició sobre els riscos i prevenció de drogues

Comparteix

Del 2 al 14 d’octubre, a la Sala d’exposicions de la Biblioteca trobareu l’exposició itinerant i interactiva: Controles? Tothom ho fa? No passa res?, sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum. L’objectiu d’aquesta exposició, adreçada especialment a adolescents, joves i les seves famílies, és el de proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida i reflexionar sobre l’estil educatiu dels pares i mares.

Us deixem amb el web Controles on trobareu informació adreçada als diferents tipus de públic i vincles d’interès sobre la temàtica de les drogues.

L’acte d’inauguració que tindrà lloc el dimarts 1 d’octubre a les 18.30h a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca Caterina Figueras comptarà amb la presència de l’alcalde de Tona, Josep Salom i Ges, el president de la Mancomunitat la Plana, Lluís Verdaguer Vivet, i el diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva i Santiveri
Per concertar visites cal trucar al 93 887 02 01.

Podeu visitar l’exposició de dilluns a divendres: 

matins
9.30-11h
11.15-12.45h
13-14.30h

tardes
15.30-17h
17-19h

També et pot interessar