Contacontes familiar, Obrint mirades

Comparteix

El dimecres 15 de maig durant 1.30 h, de 17.30 h a 19 h, esteu convidades a participar en una experiència destinada a infants a partir de 4 anys i les seves famílies.

Si tens curiositat per saber de què estan fetes les llàgrimes, quina és la nostra força interior, si vols esbrinar si portem pedres a les butxaques que no ens permeten avançar… no et pots perdre aquesta sessió de contes narrada per Aleix Blancafort.

La selecció d’històries que s’explicaran, formen part del recurs pedagògic amb perspectiva de gènere i diversitat, Obrint Mirades, que ofereix el programa d’igualtat de la Mancomunitat La Plana.

I des de la Biblioteca, per descomptat, us recomanem una història, Sirenes, de Jessica Love. Un conte que ens parla de Julián, un nen afro caribeny a qui li agraden molt les sirenes. Mentre la seva àvia s’està dutxant, se li acut una idea: es posa unes fulles al cap que li fan de plomes, es maquilla i es lliga una cortina blanca a la cintura, la cua. Ella, quan el veu, tot i que primer arronsa el nas, va a buscar un collaret i l’hi dóna. A Sirenes, el Julián rep comprensió i acolliment. Una història plena de contrastos cromàtics, que ens parla d’acceptació, comunitat i amor.

També et pot interessar