Coneix-te i viu-te a través del joc, en el taller impartit per la docent, Elena Tomàs

Comparteix

Des de la Biblioteca us convidem a inscriure-us en un taller de joc, de caràcter mensual. Cinc sessions, on a través del joc de taula, de cartes, de preguntes, de compartir amb els altres, indagarem en nosaltres mateixos: com soc, com em relaciono, com em penso i penso als altres…

S’impartirà l’últim dimarts del mes, a les 18 h, a l’Espai Muriel Casals, amb una durada aproximada de 1.30 h. L’estrena serà aquest 31 de gener.

Les sessions d’aquest taller s’orienten al jo i la família, i a infants de 7 a 10 anys, que poden venir acompanyats per algú, o també sols. Cada dia un conte introduirà la sessió de joc i autoconeixement. Preguntes com, dibuixa una part del teu cos que t’agradi molt i explica per què?, si els membres de la teva família fossin aliments quins serien cadascun?, ens portaran a mirar i mirar-nos, a reconèixer i reconèixer-nos.

Aquest taller creu en el joc i el conte com a metodologia d’aprenentatge, integra el desenvolupament humà amb la neurociència i la gamificació, i treballa el desenvolupament de competències emocionals.

Inscripcions fins dissabte 28 de gener.

La il·lustració pertany a l’artista Shaun Tan i al seu llibre, “Las reglas del verano” (Barbara Fiore).
Un àlbum il·lustrat, suggeridor i evocador. Joc, solitud, vida i surrealisme.


Elena Tomàs

Mestra d´Educació Infantil.
Formada en Educació Conscient, Intel·ligències Múltiples, PNL, Neuroeducació i multisensorialitat.
Especialitzada en Metodologies actives actualitzades i creatives, motivació dels alumnes a l’aula i acompanyament en Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat.
Educació emocional dins el currículum escolar.També et pot interessar