Com tenir fills lectors

Comparteix

La Biblioteca Caterina Figueras de Tona té com a eix vertebrador la promoció lectora, d’aquí el projecte Creixem llegint que vol estimular la creativitat, la sensibilitat i l’esperit crític, i alhora afavorir l’aprenentatge de l’alumnat utilitzant la lectura com a suport. Una iniciativa que inclou Lletra menuda, Tastalletres, la formació d’usuaris i col·laboració amb les escoles, les sessions amb mares i pares, el professorat, els tallers de poesia

Malgrat que no creiem en les receptes miraculoses per a fer dels infants lectors, us recomanem una guia per ajudar a pares i mares en la tasca de fomentar aquest hàbit, basada en quatre passos: estimem els llibres i la lectura, donem exemple, triem el llibre adequat i despleguem els nostres encants. Aquesta guia està emmarcada dins del programa LECXIT de la Fundació Jaume Bofill, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de CatalunyaLa Caixa.

També us facilitem els materials que han elaborat per als voluntaris, sota el títol: Tu també pots fer molt per la lectura.

També et pot interessar