Club de lectura virtual

Comparteix

La Biblioteca Caterina Figueras de Tona inicia un Club de lectura Virtual, un lloc de trobada per a parlar de llibres i literatura. Aquesta nova iniciativa implantada ja en altres biblioteques consisteix en llegir una obra  i comentar al fòrum qualsevol aspecte que hagi suscitat la lectura. Els participants del club compten amb l’ajut d’un conductor que farà de moderador. Com a resultat de la col·laboració amb l’IES Tona al programa “Estada a l’empresa”, durant els mesos de maig a juliol serà una estudiant en pràctiques l’encarregada de moderar-lo. 

El Club de lectura Virtual compta amb informació del llibre i l’autor en curs, de les properes obres i de l’històric de llibres a més del fòrum on opinar. Dins d’aquest espai participatiu s’inclou un tema, Les vostres recomanacions que contempla les lectures que més us han captivat i que podrien esdevenir un dels llibres escollits per a un posterior Club.

Aquesta iniciativa inclourà també els llibres programats per al Club de lectura presencial, per donar així un espai més ampli a l’intercanvi d’opinions.

Per a més informació: Club de lectura virtual de la Biblioteca Caterina Figueras de Tona.

També et pot interessar