Club de lectura, El Club dumas

Comparteix

El 25 de gener a les 19h tindrà lloc a la Biblioteca el primer Club de lectura de l’any. En aquesta ocasió està dedicat a la novel·la El Club dumas d’Arturo Pérez-Reverte, que comentarà el professor Joan Trabal.

Sobre l’autor, Arturo Pérez Reverte

Arturo Pérez-Reverte (Cartagena, Espanya, novembre de 1951) es dedica en exclusiva a la literatura, després de viure 21 anys (1973-1994) com a reporter de premsa, ràdio i televisió, cobrint informativament els conflictes internacionals. Va treballar dotze anys com a reporter al diari Poble, i nou en els serveis informatius de Televisió Espanyola (TVE), com a especialista en conflictes armats.

Moltes de les seves novel·les, des de L’hússar (1986) fins a El Tango de la Guardia Vieja (2012) han esdevingut èxits de ventes, i  consoliden una carrera literària més enllà de les nostres fronteres, on ha rebut importants guardons literaris i s’ha traduït a 40 idiomes. 

Arturo Pérez-Reverte va ingressar a la Real Acadèmia Espanyola el 12 de juny de 2003, llegint un discurs titulat La parla d’un brau del segle XVII.

Sobre la novel·la, El Club Dumas

«Un autèntic thriller, una trama meravellosament complexa.» The New York Times Book Review.

Pot un llibre ser investigat policialment com si d’un crim es tractés, utilitzant com a pistes les seves pàgines, paper, gravats i marques d’impressió, en un apassionant recorregut de tres segles? Lucas Corso, mercenari de la bibliofilia, caçador de llibres per compte d’altra, ha de trobar resposta a aquesta pregunta quan rep un doble encàrrec dels seus clients: autenticar un manuscrit dels tres mosqueters i desxifrar l’enigma d’un estrany llibre, cremat al 1667 amb l’home que el va imprimir.

Per a saber més

A la Biblioteca trobaràs

El Asedio / Arturo Pérez-Reverte. Madrid: Alfaguara, 2010
Cabo Trafalgar: un relato naval / Arturo Pérez-Reverte. Madrid : Alfaguara, 2005
El Club Dumas / Arturo Pérez-Reverte. Barcelona: Rosa dels Vents, 2004
Corsarios de Levante / Arturo Pérez-Reverte. Madrid: Alfaguara, 2007
Un Día de cólera / Arturo Pérez-Reverte. Madrid: Alfaguara, 2007
El Húsar / Arturo Pérez-Reverte. Madrid: Akal, 1996
Limpieza de sangre / Arturo Pérez-Reverte. Madrid: Alfaguara, 2004
El Pintor de batallas / Arturo Pérez-Reverte. Madrid: Alfaguara, 2006
Territorio comanche / Arturo Pérez-Reverte. Madrid: Debolsillo, 2000

També et pot interessar