Club de lectura amb l’escriptora Isabel Clara Simó

Comparteix

El proper 29 d’octubre a les 19.30h us convidem a una trobada literària comarcal, dins del cicle Biblioteques d’Osona amb la Salut Mental. Comptarem amb la visita de l’escriptora Isabel Clara Simó que ens parlarà de la seva novel·la T’estimo, Marta i amb la presència de la psicòloga Mar Vidal.

L’acte, patrocinat per la Fundació Girbau, tindrà lloc a la Biblioteca Joan Triadú de Vic. Aquelles persones que no puguin desplaçar-se i vulguin assistir-hi es poden dirigir a la Biblioteca Caterina Figueras de Tona.

Us recordem que disposeu d’exemplars del llibre, T’estimo Marta, a la Biblioteca. 

Sobre Isabel Clara-Simó

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943) és escriptora i periodista. Llicenciada en Filosofia i en Periodisme i doctorada en Filologia romànica. Com a periodista ha dirigit el setmanari Canigó i col·labora habitualment en nombrosos mitjans de premsa escrita, ràdio i televisió. Va ser delegada del Llibre del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, professora de la Universitat Pompeu Fabra i vicepresidenta al Principat de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Des que l’any 1978 guanya el Premi Víctor Català amb el seu primer llibre, És quan miro que hi veig clar, ha publicat una cinquantena de títols en gairebé tots els gèneres: novel·la, narrativa breu, narrativa juvenil, teatre, poesia, guions radiofònics i televisius, reculls d’articles, assaig, memorialística… Ha estat guardonada amb el Premi Sant Jordi, el Premi de la Crítica Serra d’Or, en quatre ocasions amb el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, amb el Premi Andròmina de narrativa, el Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català, la Medalla d’Or d’Alcoi i el Premi Jaume Fuster dels Escriptors en Llengua Catalana, entre molts d’altres. Amb reedicions constants de la seva obra i traduccions a diversos idiomes, Isabel-Clara Simó és una de les figures més populars de la literatura actual en català.


Per a saber més


A la Biblioteca trobaràs

També et pot interessar