Club de lectura amb Joan Roca

Comparteix

El dilluns 2 de maig a les 19h l’escriptor i professor, Joan Roca, visitarà el nostre Club de lectura. Parlarem de la seva novel·la, Aquell capvespre, guardonada amb el Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa.

Sobre la novel·la

Al cap d’un any d’haver acordat emprendre camins diferents, en Robert i la Sílvia es retroben i comparteixen el temps, els records i les seves solituds mal dissimulades. Es tracta d’una novelÀla intimista que ens introdueix pausadament en els anys de vida compartida pels dos protagonistes. L’autor ens reserva un desenllaç que ens farà replantejar el punt de vista de tot el relat.

Sobre l’autor Joan Roca

(Vic, 1955). Des de l’any 1978 treballa de professor de llengua i literatura catalanes. Va iniciar-se en l’aventura literària amb una colla de poemaris. Ha vist publicades dues novel·les: “Demà encara volaran les orenetes” i “Aquell capvespre” (Premi de Novel·la Ciutat de Mollerussa, 2007), un recull de narracions titulat “Entrebancs i capgirells” (2008) i el text dramàtic “Penombres” (Premi de teatre “Inicia’t” de Badalona, 2008).

Per a saber més

També et pot interessar