Club de Lectura amb Eduard Márquez

Comparteix

M’agrada com l’escriptura d’Eduard Márquez insinua i suggereix, i ens deixa a nosaltres, els lectors, la feina de restaurar els esvorancs marcats per silencis literaris en realitat ensordidors, ens convida a reconstruir i ens acaba obrint les portes a les nostres interpretacions més subjectives
Marta Orriols. Catorze.cat. Cultura Viva

El dimecres 12 de Desembre a les 19h ens visitarà l’escriptor barceloní Eduard Márquez per a realitzar un Club de Lectura al voltant de la seva darrera novel·la L’últim dia abans de demà (Empúries, 2011), finalista del Premi Crexells l’any 2012.

Eduard Márquez (Barcelona, 1960) és també autor de Cinc nits de febrer (Quaderns Crema, 2000), El Silenci dels arbres (Empúries, 2003) i La Decisió de Brandes (Empúries, 2007), la qual va obtenir el Premi de la Crítica Catalana de Narrativa l’any 2006. Eduard Márquez és a més traductor, poeta i contista, així com autor d’una extensa producció de narrativa infantil i juvenil. La seva obra s’ha traduït a diversos idiomes com ara el castellà, l’alemany i l’italià, entre d’altres.


Si vols participar al club de lectura vine a la Biblioteca Caterina Figueras de Tona a buscar el teu exemplar per a llegir-lo i comentar-lo conjuntament amb l’autor i tots nosaltres. T’hi esperem.

  
Per saber més

També et pot interessar