Celebra amb nosaltres els 25 anys de la Biblioteca Caterina Figueras de Tona

Comparteix

Un 10 de juliol de 1993 s’inaugurava la Biblioteca Caterina Figueras, en un dels edificis més emblemàtics del municipi, les antigues escoles de Tona, finançades per Antoni Figueras i Cerdà, en memòria de la seva filla, Caterina Figueras.
 
Es per això que el proper dimarts 10 de juliol, a les 19.30 h, us convidem a l’acte de celebració dels 25 anys. Un aniversari que comptarà amb el lliurament dels Premis de Treballs de recerca de batxillerat, curs 2017-2018, amb la presència del director creatiu de Bisgràfic, Pep Alcàntara, que presentarà la nova imatge de la Biblioteca, i amb el pedagog  i escriptor tonenc, Amadeu Lleopart, que ens parlarà sobre les històries de l’edifici i la gent de Tona, un recorregut històric, social i cultural a través d’una antiga escola, avui Biblioteca.

Una celebració que arriba amb el projecte d’una ampliació de la Biblioteca, amb l’objectiu, d’apropar-se lleugerament als estàndards bibliotecaris, establerts en 975m2 en superfície construïda per a municipis fins a 5.000 habitants, i de 1.430 per a municipis de 10.000 habitants. Actualment la Biblioteca compta amb 350m2.

També et pot interessar