Capbussa’t en les teves emocions amb els contes tradicionals

Comparteix

Una vegada hi havia unes germanes de la Ventafocs que ens van ensenyar el que era l’enveja, un aneguet lleig que ens mostrava l’exclusió i la vergonya i un llop que ens emmirallava en l’agressivitat de quan ens ho volíem menjar tot.

Els contes tradicionals recullen les emocions que moltes vegades no acceptem ni permetem a els nostres infants. Recordem les vegades que mostrem als xiquets que allò que fan no està bé, que no es posi així perquè no n’hi ha per tant… D’aquí la importància d’obrir un espai on a partir de la fantasia es puguin expressar les emocions amb tota llibertat, per a reconèixer-les i aprendre a gestionar-les i a conviure amb elles.

La societat avança, els models de famílies canvien, els rols de gènere es transformen i sorgeixen diferents formes d’expressar les emocions. És necessari obrir les pàgines de nous contes que ens mostrin un món nou on nenes i nens, independentment del seu sexe, puguin escollir els desitjos, somnis, il·lusions i de què volen ser a la vida.

Per això, des de la Biblioteca Caterina Figueres i la Ludoteca Jocs us convidem al fet que la caputxeta vermella comparteixi prestatge amb la caputxeta forçuda, ampliant un ventall d’opcions i models.

I perquè la història tingui un final feliç us convidem a submergir-vos en uns contes per a gaudir amb família. Fent clic a la coberta veuràs la seva disponibilitat.També et pot interessar