Benvingut al caos, presentació de la segona novel·la de la tonenca, Gemma Romeu Puntí

Comparteix

Vam comptar amb l’escriptora tonenca, Gemma Romeu Puntí, en el Club de lectura sobre la seva primera novel·la “El silenci dels fiords” (Universitat Autònoma de Barcelona, Servei de Publicacions, 2021), guardonada amb el XXVII Premi de novel·la “Valldaura-Memorial Pere Calders” de 2021.

Ara, el 17 de febrer a les 18 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tona, teniu l’oportunitat de gaudir novament d’ella, en la presentació de la seva segona novel·la, “Benvingut al caos” (Llibres del delicte, 2024). Una trobada on es parlarà de personatges, de crims, intriga, investigació policial i mitologia, però també de creació literària, d’escriptura i de novel·la negra.

L’acte de presentació comptarà amb la docent i llibretera, Montse Codina, de la Llibreria Sant Jordi de Tona.


Gemma Romeu Puntí

Gemma Romeu Puntí (Tona, 1993) és filòloga catalana i titulada en un màster d’Humanitats. Des del 2019 treballa com a autònoma col·laborant amb editorials i empreses de serveis lingüístics en l’àmbit de la correcció, la redacció, la traducció i l’edició de textos, feines que compagina amb l’escriptura de relats i novel·les. Ha estat premiada en més d’una quinzena de concursos literaris de narrativa i poesia.

La seva primera novel·la, “Silenci als fiords” va ser guardonada amb el XXVII Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders» de 2021.

El febrer de 2024, publica la seva segona novel·la, “Benvingut al Caos” (Llibres del delicte).

A la Biblioteca trobaràs

També et pot interessar