Avís important: tancament de la Biblioteca, però obert l’ús del préstec digital

Comparteix

Com a mesura per contenir l’expansió del COVID-19, des d’avui divendres 13 de març i fins a nou avís la Biblioteca romandrà tancada. 

Durant aquests dies no us preocupeu si rebeu al vostre correu algun avís que us recorda que heu de retornar documents. Hem ampliat el termini fins al 21 d’abril (excepte en el cas d’aquells documents que ja estaven reclamats). Si malgrat tot rebeu algun, no en feu cas durant aquest temps.

Si tenies una reserva per a recollir no la perdràs, hem ampliat el termini de recollida en 30 dies.

Et recordem que amb el carnet de biblioteca i Ebiblio pots fer ús del servei de préstec digital. Trobaràs narrativa, poesia, còmic, teatre, ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica, viatges, etc. tant per a públic adult com infantil. Tens també al teu abast més de 2.000 títols de pel·lícules, curtmetratges, enregistraments de concerts i documentals.
Durant aquest temps seguirem treballant a porta tancada. Si per algun motiu necessiteu posar-vos en contacte amb nosaltres, recordeu que ho podeu fer mitjançant el correu electrònic o trucant al 93 887 13 95.

A la web i xarxes socials anirem actualitzant la informació. 

Feu ús de les fonts oficials per a estar al corrent de l’actualitat del coronavirus i pel bé de totes seguim les indicacions de les autoritats sanitàries.

També et pot interessar