Aviat serà el teu dia, celebrem el Dia Universal de la Infància

Comparteix


Des de la Biblioteca ens afegim a la celebració del dia internacional dels drets dels infants amb una exposició a la Biblioteca, una selecció de pàgines d’internet que permetran als més petits entendre els seus drets,  i difonent els actes que la Ludoteca Jocs portarà a terme al llarg d’aquesta setmana, del 18 al 22 de novembre de 16.30 a 19.30h . Una programació d’activitats dirigida als infants amb un cost de 2.70€. El dimecres, el dia internacional dels drets dels infants, l’activitat serà gratuïta.

Dilluns 18 de novembre // Què són els drets. Col·loqui.
Dimarts 19 de novembre // Coneix els teus drets. Projecció sobre els drets dels infants.
Dimecres 20 de novembre // Celebrem el dret a jugar. Jocs. (Gratuït)
Dijous 21 novembre // La tómbola dels drets. Joc dels drets dels infants.
Divendres 22 novembre // La mirada dels infants. Gravació d’un vídeo per recollir les idees i opinions dels infants.

Per a saber més

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) juntament amb la Secretaria d’Infància i Adolescència, les quatre Diputacions de Catalunya i diverses associacions de l’àmbit educatiu han creat el web Coneix els teus drets, on s’han penjat vint vídeos sobre els drets dels infants per celebrar els vint anys de la Convenció dels Drets dels Infants.

Pocoyó i els seus amics ens ensenyen els drets de la infància en uns vídeos i fitxes per acolorir especialment dissenyats per a nens i nenes d’Educació Infantil. Aquesta col·laboració de Pocoyó amb UNICEF forma part de l’acord de col·laboració signat per Zinkia i UNICEF Espanya al maig de 2011 per a la difusió dels Drets del Nen entre el públic infantil.

Convenció dels drets dels infants. Textos de lectura fàcil.
Fundació Concepció Juvanteny. Per la defensa dels drets de tots els nens.
La vila dels drets dels infants. Pàgina creada per la Fundació L’Esplai i la Diputació de Barcelona.Cal registrar-se. 

També et pot interessar