Atreveix-te a preguntar, Rosa Montero respon

Comparteix

L’escriptora i periodista madrilenya Rosa Montero és la convidada del mes de novembre a l’entrevista virtual. Pots enviar la teva pregunta fins al 25 de novembre.

Rosa Montero va néixer a Madrid i va estudiar periodisme i psicologia. Va col·laborar amb grups de teatre independent, com a Cànon o Tábano, alhora que començava a publicar en diversos mitjans informatius (Fotogrames, Poble, Possible).

Des de finals de 1976 treballa de manera exclusiva per al diari El País, on va ser redactora cap del suplement dominical durant 1980-1981. Ha estat guardonada amb el Premi Món d’Entrevistes, el Premi Nacional de Periodisme per a reportatges i articles literaris i el Premi de l’Associació de la Premsa de Madrid a tota una vida professional.

La seva obra està traduïda a més de vint idiomes, és Doctora Honoris causa per la Universitat de Puerto Rico i Premi Internacional Columnistes del Món 2014.

El proper 9 de novembre a les 19h Rosa Montero estarà al Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès en el marc del Club del llibre, el cicle de xerrades amb escriptors a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

A la Biblioteca trobaràs

Amado amo / Rosa Montero. Mondadori, 2001
Lo Mejor de Rosa Montero. Espejo de Tinta, 2006
Dictadoras: las mujeres de los hombres más despiadados de la historia / Rosa Montero. Lumen, 2013

Per a saber més

També et pot interessar