Arriba l’última sessió de contes, abans de capbussar-nos de ple en l’estiu

Comparteix

El 12 de juny a les 17.30 h, esteu convidades, petites i grans, a l’última lectura de contes de la temporada, abans de capbussar-nos en l’estiu, en aigües de piscina i passejos, amb el sol com a companyia.

Llegirem El gran petit lleó (Takatuta), de l’autora i il·lustradora alemanya Hildegard Müller. Un bonic conte que ens fa reflexionar sobre la grandesa que s’amaga dins de cadascun de nosaltres, i que alhora ens parla d’assetjament i d’amistat. La història és senzilla. Tres ganàpies se’n riuen del lleó per la seva petitesa. Aquestes burles continuades li produeixen tristesa, fins que arriba el corb (el veritable heroi) que simbolitza l’amistat, la força i el coratge que es necessita, de vegades, per vèncer els entrebancs.

La segona història en què ens capbussarem, en el darrer Temps de contes de la temporada, és Meg i Mog de Helen Nicoll i Jan Piénkowski, un clàssic de la literatura infantil, que ha captivat a infants des de fa més de cinquanta anys. Una bruixa, un gat i un mussol, seran els protagonistes d’aquest conte tremendament simpàtic i divertit, il·lustrat per Jan Piénkowski, amb un traç: simple, directe, vibrant i uns colors vivíssims.

També et pot interessar