Arriba Lletra menuda amb Animals de tots colors

Comparteix

El proper 5 d’octubre a les 18h podeu acompanyar-nos a la primera activitat de Lletra Menuda, d’aquest curs. Clara Gavaldà de La Companyia Sgratta ens portarà contes senzills i cançons, carregades d’humor i tendresa, a través d’un munt d’animals de colors: un elefant que es balancejava, un cocodril molt hàbil i 3 aneguets que es volen banyar. 

L’activitat adreçada a infants de 0 a 3 anys forma part del projecte Lletra Menuda. Les persones inscrites al programa teniu prioritat per a participar, degut a que l’aforament és limitat. Podeu inscriure-us des d’avui i fins al 4 d’octubre omplint el formulari o adreçant-vos a la Biblioteca. 

Les persones no inscrites al projecte Lletra Menuda passaran a formar part d’una llista d’espera i en el cas que ho permeti l’aforament podran participar per estricte ordre d’inscripció.

Sobre Clara Gavaldà

Clara Gavaldà Guiteras (Avinyó 1974) ja de ben petita participa en diversos muntatges amateurs. Forma part dels muntatges del Grup de Teatre d’Avinyó. A partir de 1997 entra a la companyia Nets i Polits, la filial infantil de la companyia de teatre de carrer Gog i Magog, on fa d’animadora, actriu i xanquera en els espectacles Animalció (1996), Spum! (1998) i diversos muntatges a mida. Seguidament amb deParranda presenten Nem de parranda (2000), Banquet d’històries (2000), Tela Marinera (2002), El Regal de la princesa (2004). A partir d’aquest moment es dedica a fer de rondallaire explicant contes en biblioteques, escoles i treballant per editorials. Al llarg d’aquests anys també ha impartit cursos de narració de contes i ha rebut classes de formació musical.

També et pot interessar