Arriba la III edició de Al Pati, el cicle de concerts a la Biblioteca

Comparteix

Falten menys de 30 dies per a que s’iniciï una nova edició del cicle musical de la Biblioteca, Al Pati. Premem el “play” i desvetllem la seva programació. Guardeu aquests tres dies a la vostra agenda, per a gaudir de la cançó d’autor i de la poesia. El 4, 5 i 6 de juliol a les 20.30h us convidem a compartir al pati d’una antiga escola “Caterina Figueras”, música sensible feta a Catalunya. 

El 4 de juliol, ens acompanyarà el cantautor de Torrent, Pau Alabajos. Presentarà en format acústic el seu sisè disc, carregat d’esperança, amor i ferocitat,  L’amor i la ferocitat (Bureo Músiques, 2016).

El 5 de juliol serà el torn de la sabadellenca, Lu Rois, que ens portarà amb la seva sensibilitat i veu única els temes dels seus Ep “Cau de lluna” i “Camí del far” (autoeditats).

Tancarà Al Pati, el 6 de juliol, el pop d’autor amb pinzellades de música mediterrània de Darània amb la presentació del seu darrer disc “El silenci dels peixets” (Picap, 2016).  

Al Pati és un cicle musical organitzat per la Biblioteca amb el suport de l’Ajuntament de Tona. Vol apropar a tots els públics la música d’autor feta als països catalans, en un format íntim i acústic i de forma gratuïta. 

Acompanya’ns aquests tres capvespres d’estiu.

Dimarts 4 juliol 20.30h: Pau Alabajos 
Dimecres 5 juliol 20.30h: Lu Rois
Dijous 6 juliol 20.30h: Darània

També et pot interessar