Ara si, diem adeu a l’Espai Muriel Casals, gràcies per tot

Comparteix

Falten poques hores perquè tanquem les portes definitivament, de l’espai provisional que hem ocupat a l’Espai Muriel Casals. Fa dies us animàvem a venir a buscar lectures per aquest estiu.

Avui, 30 de juny, a les 20 h tancarem el servei, que inclou també el servei de bústia. Si heu de retornar documents, els podeu renovar, esperar a la reobertura de la Biblioteca, ara al carrer de La Font, 2, o retornar-los a qualsevol biblioteca pública de Catalunya.

A partir del tancament és probable que el telèfon 93 887 13 95 deixi d’estar operatiu. Us podeu dirigir a nosaltres a través del mòbil 667 84 10 15, i per correu electrònic.

Diem adeu a l’Espai Muriel Casals, un centre i un paisatge que ha format part de la Biblioteca durant més d’un any. Un indret, situat en un paratge preciós del municipi, tot i que allunyat del centre, que recordarem sempre, i que ens ha permès continuar oferint la nostra programació cultural, amb una qualitat excel·lent. Gràcies a l’Ajuntament de Tona i a totes les persones i entitats implicades, per fer-ho possible. I sobretot a vosaltres, per continuar venint a la casa de les lletres i la cultura, malgrat que per a moltes ha suposat un esforç.

Ens retrobem aviat, presumiblement a finals de setembre principis d’octubre. Us mantindrem informats a través de la web, els nostres canals socials i per whatsapp i telegram en el cas que us hàgiu donat d’alta.

Que tingueu un molt bon estiu.

També et pot interessar