Apropa’t als inicis del cinema amb un taller infantil on descobrirem les joguines òptiques

Comparteix

Als infants de 6 a 10 anys us convidem a participar en un taller infantil que ens aproximarà als orígens del cinema a través de les joguines òpitques, uns aparells capaços de crear la il·lusió del moviment a partir de dibuixos estàtics. Si vols participar a l’activitat, realitzada per Drac Màgic, que tindrà lloc el 19 de novembre a les 17.30h,  ja et pots inscriure. Les places són limitades. Podràs jugar i provar els aparells amb què els nens i nenes es divertien abans del sorgiment del cinema actual. 

Us imagineu viure en un món sense pel·lícules, sense dibuixos animats, sense televisió ni Internet? Sense l’invent del cinema, fa poc més d’un segle, res de tot això existiria. A l’ésser humà, sempre li ha agradat escoltar i explicar històries, ja siguin reals o inventades, com una forma d’entretenir-se, per a conèixe’s i per a conèixer el món en què vivim. 

I quin millor lloc que Biblioteca per a trobar històries, sigui a través de llibres, pel·lícules o música.
Et deixem amb dos fabulosos llibres sobre cinema i la pel·lícula La invención de Hugo, dirigida per Martin Scorsese. Un tribut al setè art i a un dels seus pioners, Georges Méliès, apassionat dels jocs òptics i de la llanterna màgica.

Formulari d’inscripció.

https://aladi.diba.cat/record=b1684099~S120*cat

https://aladi.diba.cat/record=b1869199~S120*cat
https://aladi.diba.cat/record=b1880724~S120*cat

També et pot interessar