Apropa’t a les activitats de la Biblioteca durant la Setmana de la família

Comparteix

Del 14 al 21 de maig endinsa’t en la Setmana de la família. Una oportunitat per a gaudir amb una programació d’activitats adreçada a infants i joves i els seus familiars. Des del diumenge 14 de maig amb la Cursa i caminada solidària de Tona, fins al diumenge 21 amb el taller d’arqueologia, el mercat de jocs i l’espectacle de carrer, Post. Sense oblidar el concurs de fotografia i video convocat per l’Ajuntament a través de Insatgram #tonafamiliar.

La Biblioteca participa en aquesta Setmana de la família amb dues activitats gratuïtes a les que us convidem a participar.

El dimarts 16 de maig a les 18h a la Sala la Canal, Alquímia Musical presentarà l’espectacle La casa de la mosca fosca. Contes i cançons fins als 6 anys, en un nou acte de Lletra Menuda.

El dijous 18 de maig a les 18h, a la Biblioteca, us espera un taller adreçat als majors de 6 anys, on explicarem, mirarem i experimentarem amb contes. Per a participar cal inscriure’s a través d’aquest formulari o a la Biblioteca fins al 17 de maig.

No et perdis l’oportunitat de gaudir de Tona, dels seus espais, serveis i entitats, a través d’aquesta programació d’activitats per a compartir en família.

Per a saber més

Programació complerta de la Setmana de la família
Bases del concurs de fotografia i vídeo #Tonafamiliar

També et pot interessar