Apropa’t a la riquesa del país més petit de Llatinoamèrica, Uruguai

Comparteix

Uruguai, el país més petit de Llatinoamèrica serà el protagonista de la celebració del Dia Mundial de la Diversitat Cultural. El proper 20 de maig a les 19h, a la Biblioteca, Angela Massa oriünda d’Uruguai i resident a Tona ens parlarà sobre la vida quotidiana d’aquest indret situat a l’altra banda de l’oceà, entre Argentina i Brasil.

Un país que en el pla cultural compta amb escriptors com Horacio Quiroga, Florencio Sánchez, Delmira Agustini, José Enrique Rodó, Mario Benedetti, Juan Carlos Onetti i Eduardo Galeano. 

Durant aquesta setmana de celebració de la diversitat, la Biblioteca projectarà, al llarg del seu horari d’obertura, les videoentrevistes de la 6a Edició de ”Perfils, apropament al fet migratori” realitzades pels alumnes de 3r d’ESO de l’IES Tona. Un projecte educatiu centrat en la interculturalitat i el coneixement de la diversitat cultural. En aquestes filmacions podreu veure els testimonis de persones provinents d’Uruguai, Hondures, Marroc, Colòmbia, Portugal i Regne Unit. 

Us animem a assistir a l’acte per a conèixer Uruguai i alhora us recomanem un magnífic documental del programa televisiu Esta es mi tierra de TVE, protagonitzat per l’escriptor Eduardo Galeano.

Per a saber més

També et pot interessar