Anna Andreu, l’encarregada de tancar la 7a edició de Al Pati, el cicle musical vora els llibres

Comparteix

El 7 de juliol a les 20.30 h la cantant Anna Andreu serà l’encarregada de concloure el cicle musical Al Pati, organitzat per la Biblioteca amb el suport de l’Ajuntament de Tona. L’entrada gratuïta ja la pots reservar.

Després de l’experiència al capdavant de Cálido Home, Anna Andreu va canviar l’anglès pel català, per a cantar en l’idioma en el qual somia i en el que li passen les coses. A la Biblioteca presentarà l’àlbum, Els mals costums (Hidden Track Records, 2020), confeccionat en col·laboració amb la violinista Marina Arrufat, on el pop folk sonarà en les primeres nits d’estiu de Tona.

“Els mals costums” són vuit cançons amb unes lletres preciosistes que pateixen dels moments viscuts, convertits en records, i de les cançons que van formar part de la seva infància. Unes lletres que ens parlen en primera i tercera persona, de tendres costums que no es perden i es repeteixen. En la vallesana Anna Andreu trobem pinzellades de Maria del Mar Bonet, i una manera de contar històries pròxima a la de Joan Miquel Oliver.

Jordi Matas (membre i productor de Ferran Palau i d’El Petit de Cal Eril, entre altres) ha estat l’encarregat de produir Els Mals Costums, així com de reforçar i amplificar aquest format tan delicat i nu, buscant la senzillesa i la solidesa en els silencis i en les melodies.

Un concert i una nit que hauries de viure.


També et pot interessar