Agenda la cita literària sobre Gina de Maria Climent, un club lector comentat per Vanessa Moreno, cap de premsa, de l’Altra Editorial

Comparteix

El pròxim dijous 4 de maig a les 18.30 h, la cap de premsa de l’Altra Editorial, Vanessa Moreno, serà l’encarregada d’acompanyar-nos en el comentari de l’obra, Gina, de Maria Climent. Una nova trobada literària que ens permetrà endinsar-nos en la història d’una jove, que de sobte descobreix la vida de debò, després d’un diagnòstic mèdic greu i inesperat. Una novel·la delicada i plena de vitalitat. La possibilitat de comptar amb l’Altra Editorial, ens permetrà també enriquir-nos amb altres visions, com la de l’ofici d’editor.

Us animem a acompanyar-nos en el penúltim club lector de la temporada.

Sobre Gina

«Quan ets menuda, no t’imagines que res pot anar malament. Lo futur és un bufet lliure infinit, és tot teu, és inabastable, és etern, i morir-te et passarà, però en una altra vida. Hi ha gent que ja ho sap, que ho té fotut, perquè han tingut la mala sort d’haver nascut en un país en guerra o un entorn desfavorable. En este món de merda per desgràcia en tenim milions i milions i milions d’exemples, de xiquets amb un futur complicat. Però no era el meu cas. Jo donava per feta la vida fàcil. La felicitat, potser. Sí, donava la felicitat per segura. A mi, la vida m’aniria de cara.»

Que la vida va de debò la Gina ho descobreix de cop: encara té l’adolescència a prop, i l’edat adulta, amb tots els compromisos, li cau molt lluny. Però un dia es desperta amb una sensació estranya al cos i després de mesos de proves i espases de Dàmocles, li cau a sobre un diagnòstic mèdic greu i inesperat. I necessita començar a prendre decisions.

“Aquest no és un llibre normal. Té una bellesa estranya, una lleugeresa profunda, una llengua genuïna i un humor alliberador”, Albert Om.

“Quan la vida és prou tràgica com per fer riure i plena de cabell d’àngel com un pastisset de Tortosa”, Natza Farré.

Maria Climent

Maria Climent (Amposta, 1985) és llicenciada en Traducció i Interpretació i també ha estudiat Guió. Ha treballat de professora d’idiomes, de copywriter, de content manager, de social media manager, de professora d’escriptura i de cronista. Actualment, es guanya la vida, que ja és molt, fent de traductora i de community manager. Col·labora regularment amb la plataforma digital de cultura Catorze i viu entre Barcelona i Amposta. Gina és la seva primera novel·la.

Altres llibres de l’Altra Editorial, a la Biblioteca

L’Altra Editorial

També et pot interessar