Adeú, Carme Barba

Comparteix

Ahir ens va deixar la mestra i formadora TIC, Carme Barba. Va desenvolupar la seva tasca professional en l’àmbit TIC+C de l’ ICE de la UAB, com a membre fundadora i vice-presidenta de la Comunitat Catalana de WebQuest, com a formadora del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i membre del consell de redacció de la revista de pensament musical Sonograma. Va compaginar la seva tasca amb l’escriptura essent autora de Nens de Vidre (Editorial Columna, 1998), de diversos poemes i narracions a les revistes “Al vent” de Terrassa i “Quart creixent” de Barcelona. Amb el relat “Límits de dona” quedà finalista del Premi Narrativa Mercè Rodoreda 1994 de Molins de Rei. Carme Barba va exercir també com a coordinadora del llibre Ordinadors a les aules. La clau és la metodologia (Editorial Graó, 2010) i com a col·laboradora amb Nació Digital i amb MenorcaEdu21 “Un Pacte per l’educació“.

Des de la Biblioteca ens sumem a les mostres de condol i difonem la seva tasca com a promotora i difusora de nous aprenentatges en l’educació, útils per al professorat però també per a pares, mares, avis, tiets amb infants i adolescentes al seu càrrec.

Al seu bloc de Mestra a Mestra, trobareu recursos, propostes, continguts i metodologies que afavoreixen el desenvolupament de les competències bàsiques, el treball cooperatiu i la recerca. Així com projectes i estratègies diverses per a la construcció de coneixement.

Més recursos

Twitter de Carme Barba.

També et pot interessar