Activitats: Ús del catàleg de la Biblioteca (nivell II)

Comparteix


Activitat 1

1.1. Cercarem a tota la Xarxa de Biblioteques de la província de Barcelona un llibre titulat La Fàbrica. Indica el nombre de resultats trobats
.1.2. Tot seguit limitarem la cerca per autor i títol. Estem buscant el llibre La fàbrica de Miquel Martí i Pol. Indica el nombre de registres.1.3. Per últim cercarem la primera edició, sabem que es va publicar abans de 1980. Quants registres trobes i en quines biblioteques podries consultar el llibre.

Activitat 2

Es tracta de buscar documents sobre la Guerra civil espanyola a tot el catàleg de les Biblioteques de la província de Barcelona.

2.1. Limitarem la matèria (tema) amb aquestes dues possibilitats:

a) paraula recerca matèria (tema): guerra civil / espanyola
Nombre de documents trobats:b) paraules de recerca en el camp de matèria: guerra civil / Espanya
nombre de documents trobats:2
.2. Quins d’aquests documents van ser publicats l’any 1986? Recorda que per seleccionar documents per dates has d’utilitzar el camp “any posterior a – anterior a”.
Nombre de documents trobats:


2.3
. A través de la cerca per matèria (guerra civil espanyola) utilitza el camp “llengua” per saber quants documents relatius a la guerra civil espanyola han estat publicats en català.

Nombre de documents trobats:

 

2.4
. Finalment, amb la mateixa cerca, busca quants documents es troben en format dvd. Recorda que per a això has d’utilitzar el camp “tipus de material”

Nombre de documents en format dvd trobats:
Activitat 3

Observa la següent pantalla i respon.

 3.1. Quina és la signatura d’aquest llibre? 

3.2. A quina sala de la biblioteca es troba?

També et pot interessar