Acompanya’ns en el darrer Club de lectura de la temporada, amb l’escriptora tonenca Gemma Romeu

Comparteix

El pròxim 1 de juny a les 18.30 h ens acomiadem del Club de lectura. Arriba l’estiu i amb ell, la pausa de la lectura per a ser compartida. Diem un fins després de vacances, amb l’escriptora tonenca Gemma Romeu. Llegirem la novel·la Silenci al fiord (Universitat Autònoma de Barcelona, Servei de Publicacions, 2021), guardonada amb el XXVII Premi de novel·la “Valldaura-Memorial Pere Calders” de 2021, i comptarem amb la presència de la mateixa autora, Gemma Romeu i Puntí, que ens desvelarà detalls de la història i del procés creatiu.

Acompanya’ns en aquesta darrera trobada de la temporada, amb sabor a Noruega i aroma d’intriga.

Silenci al fiord

L’anciana Gladis Terttuu es veu obligada a deixar de cuidar el seu esplendorós jardí quan l’Arla, una nena espantada, ferida i mig despullada, irromp per sorpresa a casa seva. No coneix d’on ve ni què li ha passat, només sent una necessitat irrefrenable de protegir-la com si fos la seva pròpia filla. Sense saber per què, la nena s’escapa poc després sense deixar rastre. A partir d’aquí, l’Arla lluitarà amb totes les seves forces per no caure a les urpes cruels i llefiscoses d’algú que la persegueix. Mentrestant, la Gladis haurà de recórrer a l’única persona que la pot ajudar, un policia jubilat que va ser el seu primer amor de joventut. Junts desenterraran secrets del passat i iniciaran una investigació que podria revelar la punta de l’iceberg d’una xarxa il·legal de segrestos de menors i que podria involucrar la misteriosa nena perduda. Dependrà del coratge d’elles dues que els seus camins es tornin a trobar, al cor d’una Noruega on els fiords poden ser tant un oasi de placidesa com el més horrorós dels inferns.

Gemma Romeu i Puntí

Gemma Romeu Puntí (Tona, 1993) és filòloga catalana i titulada en un màster d’Humanitats. Des del 2019 treballa com a autònoma col·laborant amb editorials i empreses de serveis lingüístics en l’àmbit de la correcció, la redacció, la traducció i l’edició de textos, feines que compagina amb l’escriptura de relats i novel·les. Ha estat premiada en més d’una quinzena de concursos literaris de narrativa i poesia.

També et pot interessar