Acaba la segona edició de Al Pati, amb 370 espectadors i una gran acollida per part de públic

Comparteix

Al Pati, el Cicle musical organitzat per la Biblioteca, que es va celebrar a Tona del 5 al 7 de juliol, va acabar el dijous la seva segona edició reunint a més de 370 espectadors al voltant de la música.

La programació de Al Pati va proposar tres concerts en format acústic, de música realitzada a Catalunya. El cicle va comptar amb una de les veus amb més projecció del nostre país, Gemma Humet, que va presentar el seu disc Si Canto enrere. El guitarrista, cantant autodidacta i explorador de músiques del món, Ferran Savall, va oferir un concert íntim, amb músiques tradicionals, cançons d’autor i peces improvisades a la veu i la guitarra, combinant el seus treballs discogràfics, Impro i Mireu el nostre mar. El cantautor de Rubí, Roger Margarit, va posar fi a aquest cicle amb la presentació del seu treball El Secret del bàrman, un viatge musical envoltat de pop, jazz, cançó d’autor i gran dosis d’humor. 

El cicle ha finalitzat amb la sensació que encara queda molt espai per créixer. Prova d’això és l’augment de públic respecte a la primera edició. 

L’organització aprofita per donar les gràcies a tots aquells que heu passat per aquest cicle, i a l’Ajuntament de Tona, per creure i confiar en el projecte des de la primera edició.

Us deixem amb un resum fotogràfic de cada un dels concerts i dels seus assajos.

També et pot interessar