A punt per la 10a edició de la Setmana Cultural de Tona

Comparteix

Demà s’inicia la 10a edició de la Setmana Cultural de Tona. Us esperen una gran quantitat d’actes culturals adreçats a tots els públics, teatre, música, literatura i cinema, del 20 al 29 d’abril a Tona.

No podeu deixar escapar l’atorgament del Premi Noi de Tona 2017 al Cor Bonaire, en reconeixement a la seva tasca musical i de poble, en l’any en què celebren 25 anys, la presentació del llibre de Tona a càrrec de Imma Parés amb un parlament sobre la creació, l’espectacle familiar de Sant Jordi, de la mà de la Cia. Gog, la nit de teatre amb l’actriu Clara Segura i l’obra Conillet, un monòleg que ha recorregut els teatres més importants del país com el Teatre Lliure o el festival Temporada Alta. La música de Ju o el documental del mes dedicat a la fotoperiodista Joana Biarnés, perquè Tona ha passat a formar part de la xarxa de sales del Docs Barcelona del mes.

La Biblioteca participa en la 10a Setmana Cultural amb la programació, el dia 20 d’abril a les 18h de l’hora del conte, En Bum i el tresor del pirata, de la Cia. Homenots, i el 25 d’abril amb la presentació de la novel·la Peguera i l’home de gel, de Ramon Soler i Riba.

També et pot interessar