A la voreta dels núvols, inscriu-te ja a una nova activitat de Lletra Menuda

Comparteix

A partir d’avui tots aquells que formeu part del projecte de Lletra Menuda us podeu inscriure a l’activitat A la voreta dels núvols, que tindrà lloc el proper 22 de setembre a les 18h.

Els encarregats de donar vida a aquesta història adreçada a infants dels 0 als 3 anys és la companyia Patawa, avesada en espectacles visuals i poètics per als més petits i les seves famílies. Música i cançonetes, màgia i il·lusió, cura i delicadesa. 

Reserva la teva plaça i puja a un globus que et permetrà tocar el sol, acaronar el núvols, i viatjar amb el vent d’aquí cap allà. Arribarà la pluja i la neu, i sortirà l’arc de Sant Martí. I després, cansats, veurem arribar la nit. Quan tot això finalitzi podrem tocar i gaudir de la posta en escena, passant per sota de l’arc de Sant Martí i dormint sota els estels.

Us recordem que es permet un màxim de dos acompanyants adults per participant. Podeu realitzar la inscripció fins al 20 de setembre venint a la Biblioteca o a través d’aquest formulari, tenint en compte que l’aforament és limitat.

Les persones que no estan inscrites al projecte Lletra Menuda passaran a formar part d’una llista d’espera i en el cas que ho permeti l’aforament podran participar per estricte ordre d’inscripció.


També et pot interessar