A la cultura i la bellesa no la confina cap virus, avui, Jorge Drexler

Comparteix

Vivim uns moments estranys, complexos i difícils. Entre totes hem de contribuir amb responsabilitat, a què les persones més vulnerables no s’enfrontin a situacions difícils, tampoc la gent que els estima.

Com sabeu la Biblioteca romandrà tancada fins a nou avís, però continuem treballant des de casa. En un temps prudencial podreu veure la nova web amb què estem treballant, uns canvis més enllà de l’estètica, que reformula totalment els continguts que podeu veure avui. Especial importància recobra el fons documental, les recomanacions, la participació i Tona. Esperem que les millores us agradin.

Des d’avui, com cercadors de tresors, ens proposem fer-vos arribar determinats continguts que ens meravellen. No farem com molts, dir-vos que heu de fer, si llegir, veure pel·lícules, escoltar música… Feu allò que us agradi i us faci està bé. Nosaltres us aproparem aquelles coses que ens agraden i ens fan estar bé, potser també, us faràn bé a vosaltres.

Com a amants de la música i la paraula, i de la música en directe, avui donem el torn al concert que Jorge Drexler va oferir el passat dimarts 10 de març, a San José (Costa Rica). La prudència i la preocupació pels seus fans li va fer decantar-se per ajornar tota la gira. Un emotiu concert, amb la platea buida a la seva esquena, que va oferir en obert utilitzant les seves xarxes socials.CODO CON CODO
San José, 10 de marzo de 2020

Ya volverán los abrazos,
los besos dados con calma,
si te encuentras un amigo
salúdalo con el alma.

Sonríe, tírale un beso,
desde lejos sé cercano,
no se toca el corazón
solamente con la mano.

La paranoia y el miedo
no son, ni serán el modo,
de esta saldremos juntos
poniendo codo con codo.

Mira a la gente a los ojos,
demuéstrale que te importa,
mantén a las distancias largas
tu amor de distancias cortas.

Si puedes, no te preocupes,
con ocuparte ya alcanza,
y dejar que sea el amor
el que incline la balanza.

La paranoia y el miedo
no son, ni serán el modo,
de esta saldremos juntos
poniendo codo con codo.


També et pot interessar