6a edició de la Beca d´investigació Raimon Bonal i de Falgàs

Comparteix

El sociòleg català Raimon Bonal i de Falgás, professor universitari, exsacerdot i expert en temes relacionats amb la marginació, havia estat president de l’Associació Catalana de Sociologia i regidor del PSC a l’Ajuntament de Canet de Mar entre els anys 1991 i 1995.

Raimon Bonal, que havia nascut a Arbúcies (Girona), va ser un dels primers sacerdots catalans que van recolzar als obrers; fins i tot va treballar com a fuster mentre exercia el sacerdoci. Posteriorment va treballar en la Fundació Jaume Bofill i a la Universitat de Barcelona, on impartia classes de Sociologia General i de Sociologia del Coneixement. També va impartir classes de Sociologia en la dècada dels vuitanta a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona, on va formar a molts periodistes en el coneixement de la realitat urbana, especialment dels suburbis marginals.

Beca d’investigació Raimon Bonal i de Falgàs

A partir de l´1 de febrer fins al 31 de març de 2011, els investigadors o els grups d´investigadors de qualsevol àrea de coneixement que ho desitgin poden presentar projectes d´investigació que tinguin relació directa amb Canet de Mar.
Els projectes hauran d´explicar l´objectiu o objectius de l´estudi, les principals hipòtesis, els mètodes d´investigació previstos i una bibliografia bàsica de referència.
Els projectes s´hauran de desenvolupar en el termini d´un any a partir de la concessió de la Beca que té una dotació de 5.000 euros.

També et pot interessar