5 d’Octubre: Assumpció Cantalozella, El Falcó del comte. Visita de l’escriptora

Comparteix

Assumpció Cantalozella va néixer a Santa Coloma de Farners. És llicenciada en filologia catalana. Col·labora al diari El Punt. Va participar en alguns llibres del col·lectiu Ofèlia Dracs i és autora de diverses novel·les i narracions. Ha obtingut un èxit remarcable amb les novel·les històriques El falcó del comte i Corpus de Sang.


Sobre el llibre:

Amb l’anim trasbalsat, jo, Otger Guitard, inicio aquesta crònica en l’any de gràcia de 1082, després dels terribles esdeveniments que han fet trontollar la vida del Principat, dels seus comtes i Prínceps, de la seva gent i de mi mateix.” Així comença el relat apassionant d’un dels episodis més importants i menys coneguts de la nostra història: el naixement de Catalunya.

Otger, nascut pocs anys després de l’any mil, s’adona que algú dirigeix el seu destí: tot just quan descobreix que hi ha un misteri en els seus orígens, ha de deixar els que creia els seus pares per continuar la seva formació a Girona i a Ripoll sota la protecció d’Ermessenda de Carcassona.
Amb el pas dels anys arribarà a ser jutge de la Cort de Barcelona i serà testimoni excepcional d’importants canvis històrics i polítics, alhora que viurà aventures i perills mentre mira de descobrir qui és ell en realitat.

Visita el seu blog.


També et pot interessar