ActualitatAgendaNotícies

Vine a viure la màgia dels Reis Mags a la Biblioteca

Divendres 28 de Desembre convidem als més menuts de la casa a la lectura del Conte de Reis que tindrà lloc a la Biblioteca Caterina Figueras a les 18 h. Aquest conte és especial perquè sorgeix de la inventiva d’un/a jove estudiant de secundària que ha participat en el concurs públic convocat per la regidoria d’ensenyament de Tona.

Mitja hora abans, a les 17.30 h es donaran a conèixer els/les dos guardonats/des del concurs, tant del conte que serà narrat a la Biblioteca com d’aquell que es repartirà entre els infants la nit de la Cavalcada de Reis.

D’altra banda, des de la Biblioteca de Tona volem promoure la lectura com a gaudi, per això us hem preparat una varietat de «menús literaris«* i unes precioses cartes il·lustrades perquè demaneu als reis aquells llibres que us facin volar ben alt. Vine’ns a veure i fes-ne un tastet!

* Es tracta d’una selecció de llibres infantils i juvenils que han estat premiats en els darrers anys o bé d’obres que considerem que són valuoses per al públic al qual van dirigides. Clicant aquí podeu veure’n alguns booktrailers d’aquestes.   

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *