Agenda

Obertes les inscripcions per a l’activitat Elixirs emocionals

El proper dissabte 17 de maig a les 11h tindrà lloc una nova activitat dels Laboratoris familiars, adreçada a infants de 6 a 11 anys acompanyats d’algun adult. Les places són limitades. Per a participar cal inscriure’s a la Biblioteca.

En aquesta ocasió la bibliotecària independent, especialitzada en promoció de la lectura i biblioteques escolars, Marta Roig, serà la persona que donarà vida a Elixirs emocionals, tal i com ella mateixa explica «Hi ha vegades que ningú ens fa cas, dies que ens llevem amb ganes d’abraçades i petons, setmanes que caminem preocupats, moments en els que voldríem desaparèixer sota terra i tornar-nos invisibles, estacions que ens fan posar de bon humor… ! Però què ens cal per fer passar la tristesa, la por o el mal geni? I per fer tornar l’alegria, l’amor o la paciència?»
En aquest laboratori identificarem emocions, les buscarem en els llibres i elaborarem elixirs que ens ajudin a expressar allò que ens fa sentir bé i ens facin més forts davant d’allò que no ens agrada.

Més informació sobre l’activitat Elixirs emocionals de Marta Roig.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *