Notícies

La Biblioteca apropa la lectura a tots els infants de Tona

Algunes famílies ja hauran conegut de primera mà el que significa Tastalletres, el projecte de la Biblioteca que vol apropar la lectura per plaer a tots els infants del municipi. Aquest any, per primera vegada es fa extensible a tots els alumnes fins a P5, ampliant el seu abast més enllà de la primera etapa de la infància (escoles bressol).   

Les motxilles de llibres que de forma setmanal s’emportarà cada un dels alumnes des dels 0 als 5 anys, inclouen cinc tipologies de llibres totalment nous, (tradicional, hàbits i conductes, àlbum il·lustrat,  innovador/experimental, personatges coneguts de la literatura infantil) i un diari de lectura per a que pares/tutores puguin anotar les seves impressions al compartir aquest temps de lectura amb els seus fills. 

Aquestes motxilles realitzades amb material reciclat, han estat elaborades per Dolors Rovira, Teresa Coch i Rosa Canadell voluntàries del Casal d’Avis de Tona.

Des d’aquest espai volíem agrair la col·laboració del Casal d’Avis i dels professors de totes les escoles del municipi, així com les regidories d’Ensenyament i Joventut i Benestar social i sanitat, per recolzar-nos i creure com nosaltres en els enormes beneficis de la lectura per al creixement dels infants. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *