Notícies

La Biblioteca amb la Setmana Bio

Publicado el

Ens sumem a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica i la seva promoció, que es duu a terme del 16 al 24 d’octubre. A la Biblioteca trobareu una mostra documental sobre alimentació ecològica i sostenible i sobre els factors implicats en el cicle alimentari, perquè hi ha una estreta relació entre el que mengem i aspectes com la crisi climàtica, el desenvolupament econòmic local, la cultura, la política, els drets socials i la salut.

Menjar és una necessitat i també un plaer, però la manera com ens alimentem, i les decisions que prenem en adquirir-lo té unes implicacions que van més enllà de la salut. El model alimentari actual, per exemple, és responsable d’entre el 21% i el 37% de les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle.

Apropa’t a llibres que et faran reflexionar sobre què menges i les seves conseqüències, i llibres que t’ajudaran a tenir cura de tu i dels teus, a través d’una alimentació saludable, saborosa, en equilibri nutricional i amb respecte cap al teu cos, el teu entorn i cap al planeta.

El bodegó que il·lustra aquesta notícia, pertany al pintor naturalista, Caravaggio. Un dels màxims exponents de la pintura barroca.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *