ActualitatNotícies

A punt per la 10a edició de la Setmana Cultural de Tona

Demà s’inicia la 10a edició de la Setmana Cultural de Tona. Us esperen una gran quantitat d’actes culturals adreçats a tots els públics, teatre, música, literatura i cinema, del 20 al 29 d’abril a Tona.

No podeu deixar escapar l’atorgament del Premi Noi de Tona 2017 al Cor Bonaire, en reconeixement a la seva tasca musical i de poble, en l’any en què celebren 25 anys, la presentació del llibre de Tona a càrrec de Imma Parés amb un parlament sobre la creació, l’espectacle familiar de Sant Jordi, de la mà de la Cia. Gog, la nit de teatre amb l’actriu Clara Segura i l’obra Conillet, un monòleg que ha recorregut els teatres més importants del país com el Teatre Lliure o el festival Temporada Alta. La música de Ju o el documental del mes dedicat a la fotoperiodista Joana Biarnés, perquè Tona ha passat a formar part de la xarxa de sales del Docs Barcelona del mes.

La Biblioteca participa en la 10a Setmana Cultural amb la programació, el dia 20 d’abril a les 18h de l’hora del conte, En Bum i el tresor del pirata, de la Cia. Homenots, i el 25 d’abril amb la presentació de la novel·la Peguera i l’home de gel, de Ramon Soler i Riba.